Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Pasha Ay
Pasha Ay

Yelkenler Fora

Yorum

Yelkenler Fora

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1306

Okunma

Yelkenler Fora

Yelkenler Fora


I
şimdi demir almış gidiyor anılarım
her soluk verişimde,
benden uzaklaşan nefesim gibi ötelere.
geriye çok bi yalnızlık;
ki diz boyu,
kaldı gönlümün limanlarında..

II
yalpalayan bir gemiyim artık
yelkenlerim hışımına uğramış rüzgarın
sisli bir ufuk ve günbatımı
el sallayanım yok limanlarda
martıları ve maviliği yitik bir denizde
hep günahlar adasıdır barınacağım
yitik bir aşka demir almış
sürmüşüm yalnızlığımı dümenlere

dönüş yok yelkenler fora ..

mendisiz uğurlanırım diye
dalgaların sırtında üşüyen gözlerim
titreyip duruyur yakamozlarda her gece
alabora olmuş bunca aşktan sonra
çok uzak ıssız sahillerde
tayfasız yanlızlıklardır
beni bekleyen ..

dönüş yok yelkenler fora ..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yelkenler fora Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yelkenler fora şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yelkenler Fora şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL