İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)
KANGALLIMUSTAFA-2
KANGALLIMUSTAFA-2

BIRAKIN HALİME

Yorum

BIRAKIN HALİME

( 4 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

948

Okunma

BIRAKIN HALİME


Bana dokunmayın halim perişan,
Titreyen dizimde ferim kalmadı.
Böyle yaşantıdan ben oldum şaşan,
Gören gözlerimde ferim kalmadı.

Bu hale gelmeye sebeptir yarim,
Arzu hallerimi Allah a derim,
Alın yazım buymuş şükür ederim,
Gülen yüzlerimde ferim kalmadı.

Sebep olanları ele salmadı,
Halimden anlayıp benle kalmadı.
Benimle yaşayıp murad almadı,
Çıkan seslerimde ferim kalmadı.

Ellerin sözüyle nefretler etti,
Yanımda kalmayıp ellere gitti,
Hayal gibi olup kaybolup yitti.
Sevdalı sözümde ferim kalmadı.

Firsatiyim derim yanıma gelme,
Ağlayan olup ta gülmeyi bilme,
Çağlasın gözyaşın elinle silme,
Dünyada yaşamaya yerim kalmadı.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bırakın halime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakın halime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIRAKIN HALİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seyit Kazım
Seyit Kazım, @seyitkazim
7.2.2015 20:52:39
SAYIN ŞAİRİM ÖZÜNE SAĞLIK EMEKLE
OKUDUM EMEĞİNE SAĞLIK
ÇOK MANLI BİR ESER OLMUŞ
DAHİM OLSUN NİCE GÜZEL ESERİN
meral melek kaya
meral melek kaya, @meralmelekkaya
5.2.2015 21:42:25
5 puan verdi
Yüreğine sağlık saygımla
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
5.2.2015 20:09:29
5 puan verdi
yüregine emegine saglık hocam saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL