Gerçeği her zaman savun, anlayan olmasa bile vicdanına karşı hesap vermekten kurtulursun. (herbert george wells)
Mustafa Uzelli
Mustafa Uzelli

DÜĞÜN HEDİYESİ

Yorum

DÜĞÜN HEDİYESİ

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1320

Okunma

DÜĞÜN HEDİYESİ


Sen aşk nedir bilmiyorsun besbelli
Tutul da gör, sen de olursun bir deli.
Sevmedin, sevilmedin, ayrılmadın ki bilesin
Boşanı boşanıverir, durmaz gözlerinin seli.

Benim terkedildiğim en kederli günümde
Ağlayan Plak’ı çalıyordun, gülerek önümde
Bu plağı senin için, kendi sesimden doldurup
Hediye etmek isterim, en seviçli günün, düğününde.



Mustafa Uzelli

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Düğün hediyesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düğün hediyesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜĞÜN HEDİYESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
24.1.2015 09:47:15
5 puan verdi
Muhteşem bir sitem ve serzeniş Yüreğinize sağlık kutlarım selam ve saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL