Bir insana iki türlü bilgi nasip olur : biri, başkaları tarafından verilen, diğeri ve en önemlisi ise, kendi kendine kazanılandır. -- gibbon
bilgipaylas
bilgipaylas
@bilgipaylas

Yine de seni görmek bir başka oluyor

21 Ocak 2015 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Yine de seni görmek bir başka oluyor

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

860

Okunma

Yine de seni görmek bir başka oluyor

Özledim seni,
Gideli iki gün de olsa özledim,
Deniz kenarında gezdiğimizi hayal ediyorum,
Ne kadar sesini de duysam görmek bir başka oluyor,
Herkes özler bir şeyleri ; Ben ise seni,
Sen karşımdayken alamıyorum gözlerimi senden,
Bazen sesini duymak iyi geliyor,
Yine de seni görmek bir başka oluyor...


Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine de seni görmek bir başka oluyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine de seni görmek bir başka oluyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine de seni görmek bir başka oluyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.