Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
hakan kumcular
hakan kumcular

Sigaram gibi

Yorum

Sigaram gibi

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

892

Okunma

Sigaram gibi


Bir sigaram tüter dudaklarımda
Elimde inceden sarılmasıyla
Sığınır dumanı yüreğiyle
Ama gözlerin aldı gecede
Yıldızlarımı yanıma
Öyle ansızındı ki
Susuş kalışlarım ifadesiz
Kaldı
Bir dumandı tüten
Yangınlarımın görünmez
Tercümanıydı
Yalnız gecelerin arkadaşı
Sigaram
O sarıldığım sevgiliydi
Çekişlerim sevdalımın yangınıydı

...Hakan Kumcular...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sigaram gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sigaram gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sigaram gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL