Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Peyv Ro
Peyv Ro

Rüyalar Terminali

Yorum

Rüyalar Terminali

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2774

Okunma

Rüyalar Terminali


Ömrü başkasının ölümü olan bir aşkın son kaçağıyım
ve başlangıcıyım bütün ölü ömürlerin...

adressiz ve sessiz bir mektubum
hangi yol nereye çıkar
hangi ses ne anlatır...bilmem....

geçkin bir uyurgezerim
uykuda rüya,
rüyada haşhaş çiçeğiyim...

ben gündüzün hüznü
gecenin ise sabaha olan sözüyüm..
Sokakları olmayan bir şehrim ben
Aşk ile komşu acı ile hemşeriyim
ve kurusuyum senden önceki bütün piçlerin
öyle yalnız öyle kimsesiz...

sağır bir orduyum
bütün çağ savaşlarında,
yenilenin kazanma hırsı
yenenin zafer sevinciyim...

bir nefesim ölümün kefeninde
ölüm ki;
bir kördüğüm
senin ördüğün
benim çözdüğüm..

" Ben ölümsüzlüğün hayali, uykuların gelip geçtiği rüyalar terminaliyim."

Ahmet Güler

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Rüyalar terminali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüyalar terminali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüyalar Terminali şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Kaya
Murat Kaya, @murat-kaya-1899
10.1.2015 23:48:16
5 puan verdi
kutlarım kaleminiz daim olsun
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL