Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
cu
cumalick

SÖZ

Yorum

SÖZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

684

Okunma

SÖZ

Keşke yaşayabilsen gözlerinin güzelliğini
sana baktığım andaki hislerimi
özleyebilsen kendini seni özlediğim gibi
bana senden kalan umutsuzluklar
şimdi yazdığım keşkeler ve
yaşamaya kıyamadığın hatıralar yer ayırttı satırlarımda
özlem duygusuna yer yok demiştik
söz vermiştik
ben sözümde duramadım efkar saçlım
çünkü biz sevgimizi yitirdik
her şey sen gibi
yolun kenarında yeni açan zambak
köşedeki sümüklü çocuk ve elimdeki bıçak...


C.K

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL