Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Destan Mehmet
Destan Mehmet

AF DİLİYORUM

Yorum

AF DİLİYORUM

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1327

Okunma

AF DİLİYORUM

Konuşmak, bir bakıma içimi dökmek istiyorum kıyına,
Tüm yanlışlarımı ve yanılmışlıklarımı bırakmak istiyorum.
Af diliyorum af istiyorum sevgi dilenmiyorum yanlış anlama
Sözümü tutabilmiş olmak, sana layık olmak istiyorum .
Yeni bir şey değil isteğim,
Sadece eski karalanmışlıkları sil defterimden ,
çok ağır bunlar boynuma
Temiz çıkmak istiyorum karşına,
Yıkanmış olmak istiyorum nefesinle,
Bayramlıklarımla çıkmak istiyorum huzuruna
Günahkarım hatta o hariç herkez günahkardır karşında,
İsteğin bu olamaz.yakmak, taş yapıp çevirmek putlara,
Eğiyorum senin olan boynumu senin karşında,
Sahip çıkamadım gözlerine baktım harama,
Mukayyet olamadım ayaklarına gittiler günaha,
Ama yine de affet diyorum senin verdiğin özgür irademle,

Mehmet GÖKBURUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Af diliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Af diliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AF DİLİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL