Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
ik
ikez

ISLAK KİRPİKLER

Yorum

ISLAK KİRPİKLER

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1127

Okunma

ISLAK KİRPİKLER

BU AVUÇLARIMLA TUTTUM
KİRPİKLERİNDEN AKAN YAŞLARI
BAŞINI EĞ OMZUMA
SESSİZCE VEDA EDERCESİNE

AVUÇLARIMDA GÖZ YAŞLARIN
GÖZLERİNİ SİLDİĞİM PARMAKLARIM
ELLERİM SANKİ BENİM DEĞİL
SANKİ SOLMUŞ SENİN ÇİÇEKLERİN

ZEKİ ASLAN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Islak kirpikler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Islak kirpikler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ISLAK KİRPİKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
26.12.2014 22:56:54
Gönül dostu;
Canlı
Ve mert,
Dik duran duyguları kutlarım.
-------------------Selamlar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL