Kararsızlık en büyük felakettir. descartes
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

KAL BE

Yorum

KAL BE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

616

Okunma

KAL BE

Kal be,
bu gece de kal be yüreğim de.
Hem dolunay var bak bu gecede.
Belki mehtabı izleriz sessizce.
Belki de şafağı sökeriz seninle.
Sonra dalarız güneşi seyre.
Türküler söyleriz birbirimize.
En çokta sen tabi, o güzel sesinle.
Sesin karışır kuş seslerine.
Ruhum karışır bedenine.
Sonra çay demlersin belki, o güzel ellerinle.
İneriz muhabbetin bel kemiğine.
Bekleriz birbirimizi uykulu gözlerle.
Belki de aynı rüyaya dalarız ikimizde.
Kal be,
bu gece de kal be yüreğim de.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kal be Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kal be şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAL BE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL