Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
cosari
cosari

GÜNAH

Yorum

GÜNAH

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

988

Okunma

GÜNAH

Bölüm bölüm bölündük cehalete illetim
Oynanan oyunlarda herkesin günahı var
Böyle umutsuzluğa kapılma ey milletim
Her karanlık gecenin aydınlık sabahı var

Yıllarca kirlense de özü berrak olan su
Bulanmadan durulmaz, gölde olsa, derya da
Kimse itibar etmez, işin aslı, doğrusu
İhanete varınca, çıkardığın feryada

Buluta uzaktan bak pamuk gibi görürsün
Bilir misin içinde kaç bin yıldırım taşır
El ele tutuştun mu dağlara dik yürürsün
Dik yürüyen doruğa daha kolay ulaşır.

Şehitlerin kanları kurumadı taşlarda
Kim silecek bilinmez gözlerdeki yaşları
Coşari şapka düştü kel göründü başlarda
Biz gördük baştakiler görmedi kel başları

İbrahim COŞAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Günah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL