Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
cemal karsavran
cemal karsavran

Umarsız Sevgi

Yorum

Umarsız Sevgi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

684

Okunma

Umarsız Sevgi

Firar etmiş uykuların gecesindeyim
Sevda kelepçesi kollarımda
Düş mü gerçek mi seçemiyorum
Aryalar çınlıyor kulaktan kulağa
Mahkum oldu mutluluklar dolunaya
Kayalıklarda gözyaşları üşür

Sır perdesi aralanmış ışıldar
Yıldızlar uçuşur hareli gözlerde
Kelimelerin dili olsa da söylese
Yüreğim ellerinde sabahlar iken
Avuç içim yangınlarda titrer
Dilim binlerce şarkı besteler

Duysun dağlar taşlar yaşanan anlar
Çemberimde gül oya ve de çiçekler
Rahvana koşuyor mutluluk atı
Tanrıdan dileğim bitmesin sürsün
Cemal im yüreğim hep canlı kalsın
Hayat vaat ediyor umarsız sevgi

Cemal Karsavran

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Umarsız sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umarsız sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umarsız Sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL