Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
BİLAL34
BİLAL34
@bilal34

DAR AĞACINDAYIM

11 Ağustos 2014 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

DAR AĞACINDAYIM

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

774

Okunma

DAR AĞACINDAYIM

DAR AĞACINDAYIM
BİR GECE GÖTÜRDÜLER BENİ
SUÇUM NEYDİ
BİLİYORMUSUN
SENİ SEVMEKTİ
SABAHA KARŞI KOYDULAR BENİ
KÜFLÜ BİR ODAYA
GİYDİRDİLER BANA KEFENİ
BOYNUMDA BİR İLMEK
SON SÖZÜM NE BİLİYORMUSUN
YİNE SEN

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dar ağacındayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dar ağacındayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAR AĞACINDAYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
13.8.2014 12:16:44
5 puan verdi
Kutlarım sevginin dar ağacına çeklimesi... Şiir alamlı kutlarm selamlar...
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
11.8.2014 17:49:08
5 puan verdi
yüreğinize sağlık
şiir yüreğin dilidir
yürek şiirle konuşur
teşekkürler/ saygılarımla ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.