Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
Ça
Çağrı Yiğit

İZ

Yorum

İZ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

891

Okunma

İZ


Geçtiğim tüm kapılar dar geliyor gövdeme
Ben mi devim bu günlerde
Yoksa her şey mi küçük?
Zambaklar yine çiçeğe durdu ıssızlarda beyaz, mor
Kuşlar daha bir cıvıltılı
Sahi bahar mı geliyor?
Zor yanını atlatmış olmalıyım hiçliğin
Zerre biriktiriyorum avuçlarımda
Arpa çiçeklerinin kokusu beni benden etti
Kuşlara sınır yok, göç yollarında duvar
Duvarlar ki dost bana
Her gün konuşuyorum
Bu yüzden deli sanıyor beni tanıyanlar
Sakallarım uzadıkça kapandı yüzümdeki iz
Değişmedi hiçbir şey
Hala aynı bedendeyiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL