Başarıyı hedef alın mükemmel olmayı değil. yanlış yapma hakkınızdan vazgeçmeyin; vazgeçerseniz yeni şeyler öğrenme ve gelişme olanağınızı kaybedersiniz. unutmayın; mükemmeliyetçiliğin arkasında korku yatar. insan olduğunuzu hatırlayarak korkularınızı göğü
Yitik Peri
Yitik Peri

BİR ADAM VAR

Yorum

BİR ADAM VAR

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

4,0

Puan

2437

Okunma

BİR ADAM VAR

BİR ADAM VAR

Buğulu bir çift göz
Kâh yere kâh göğe bakan...
Gözlerinden şiir akan bir adam var hayalimde,
Elleri huzur kokan...
Dudakları aralanan iki bulut,
Gülüşü mavilik.
İspatı o, hayat güzelse...
Şimdi felek yapsa da bir delilik
Hani bir adam var ya,
Gözlerinden şiir akan.
Her nerdeyse
Çıkıp geliverse...

Yitik Peri-Ayşegül Sağlam

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

2.0

33% (1)

Bir adam var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir adam var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ADAM VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AliBUDAN
AliBUDAN, @alibudan
2.7.2014 15:45:55
2 puan verdi
yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.