Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
DİLGEŞ
DİLGEŞ

Denemeye Değer

Yorum

Denemeye Değer

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1215

Okunma

Denemeye Değer

Denemeye Değer

Onunla her göz göze gelişimde yok olurdu herşey sadece o tek varmış gibi oluyor, heryer neşeyle doluyordu

Onun güldüğünü, mutlu olduğunu görünce herşey silinirdi hafızamdan
yalnız onun o siması kalırdı yalnızlıktan

Onun o güzel saçlarını okşuyasım gelirdi ama yapamam derdim bu imkansız şeye işte üzülürdüm o an

Ne zaman seni sewmiyor dense bana ama herşey bitmedi derdim yıkıldığım bu anda

Ne zaman denemeye değer birşeyler olduğunu düşünsem o gelirdi aklıma

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Denemeye değer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denemeye değer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Denemeye Değer şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.5.2014 21:27:50
Beğeni:
0
Okunma:
1215
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL