Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
KANGALLIMUSTAFA-2
KANGALLIMUSTAFA-2

58 KAYATURAN

Yorum

58 KAYATURAN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1123

Okunma

58 KAYATURAN

58 KAYATURAN

Yazdığın dizeyi okuyan oldum,
Kendimi o an da gönlünde buldum,
Uzakta kalınca hayalle doldum,
Şevki Kayaturan canım kardeşim.

Atışalım senle uzak kalmayıp,
Neşeli gönüle keder salmayıp,
Söylenen sözlerden şüphe almayıp,
Şevki Kayaturan canım kardeşim.

Küsen olanlardan olma hayata,
Ölçüden ayrılıp yapma ha hata,
Sevilen gönlünle çıkarsın kata,
Şevki Kayaturan canım kardeşim.

Firsat_i Mustafaya oldun kardeş,
Elinde ki kalemle derdini deş,
Okunan şiirin destanlara eş,,
Şevki Kayaturan canım kardeşim.

ŞEVKİ KAYATURAN A YAZDIĞIM ŞİİR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

58 kayaturan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 58 kayaturan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
58 KAYATURAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL