Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
babstone
babstone

gel demişim...

Yorum

gel demişim...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1058

Okunma

gel demişim...

anasının dizinde yâr gözünde,
şikar olur yâr el sözünde....
kimi aşikâr bakar özüne,
gel konuşalım dost yüzünle....

akar durmaz bu yaranın kanı,
şimdi oldu bak her biri anı...
kem bakar insanlar,düşmanı tanı,
gel dertleşelim canımın canı....

ak düşer saçlara bir,bir,
şarkılar gibi gel gönlüme gir...
kalan sen, giden sendendir,
gel artık bu garibi sevindir....

aşkın ateşi düşmeden yakar,
şikâr olur biri hep kaçar...
kovalayan sevgisini yollara saçar,
gel bak bu yürekten aşkın taşar...

babstone 07.02.2004.00:53

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gel demişim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel demişim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gel demişim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL