Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
babstone
babstone
@babstone

beyaz melek....

8 Mart 2013 Cuma
Yorum
Şiirgram

beyaz melek....

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2060

Okunma

beyaz melek....



DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.....
(aslında bütün günler sizin) siz yinede tadını çıkarın :)

yalçın bir dağ gibi dikildim karşınıza,
içimde ağlayan ceylanı duyamazsınız....
bir volkan alevi ile sarmışsınız her yeri,
yaktığınız yerde siz bile duramazsınız....

tuttuğum elleriniz geliyor aklıma tek,tek,
hangi birinizi unutabilir ki... bu yürek....
verirsiniz her güne yeni bir renk ve ahenk,
yüreğimde hepiniz birer beyaz melek.....

08,03,2013
BABSTONE

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beyaz melek.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beyaz melek.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
beyaz melek.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İn_Mo_San
İn_Mo_San, @in-mo-san
8.3.2013 09:07:53
5 puan verdi
tesekkür ederim şair
saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.