Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
Zeki Arlan
Zeki Arlan

Vurgun...

Yorum

Vurgun...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1402

Okunma

Vurgun...


Hesap vermeliyim elbet
Bir dolu yaşam geldi
Olanca hızıyla geçti zaman


İlk adım
Musalla taşına çıktığımda


Sonrası yüreğimde
Yargı


İnsan oğlu
Nice aşklara hükmetti
Nice sevdaları terk etti


Bir gonca
Gül derdine


Aşk benim
Yüreğimde dursun


Gözlerimde
Vurgun...

2009
Zeki ARLAN....



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vurgun... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurgun... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vurgun... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
31.1.2014 20:16:57
5 puan verdi
Güzel vallahi

bir kızıl goncaya benziyor.

Kırılgan, hoşş.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL