Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
turgaykurtulus
turgaykurtulus
VİP ÜYE

Artvin Rüzgarı

Yorum

Artvin Rüzgarı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1475

Okunma

Artvin Rüzgarı

Şu Artvinin guzelliği
Güzelim sana ne demeli
Coştun mu deli Çoruh gibi
Kim önüme set çekebilir ki,yar

Çoruh yamaçlarında bir meltem esintisi,
Yüreğimi okşadı rüzgar
Hırçınsın inatçı
Affetmezsin of çekeni,yar

Artvin Rüzgarı seni getirir bana
Saçından bir tel getirir
Eser savurur deli yel gibi
Gel bana ihtiyacım sana,yar

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Artvin rüzgarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Artvin rüzgarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Artvin Rüzgarı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL