Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Günaydın gülüm

Yorum

Günaydın gülüm

( 4 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

4225

Okunma

Günaydın gülüm

Günaydın gülüm

Mehtaplı gecelerin ışığında
Hep seni arıyorum yokluğunda
Bak yine kayboldun,gecenin karanlığında
Günaydın gülüm,günaydın

Gün ha döndü ,dönecek
Şafak ha söktü ,sökecek
Dünü bağlayan gün,yine seninle geçecek
Günaydın gülüm,günaydın

Ya umutlar biterse
Tamda kal orada ,öylece
Mutluluklar bir ömür sürecek,seninle
Günaydın gülüm,günaydın

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Günaydın gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günaydın gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günaydın gülüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL