Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
vilanjik
vilanjik

Bugün

Yorum

Bugün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

929

Okunma

Bugün

Bugün

Nasıl geçti bugün günün
Tekrarını mı yaşadın yoksa dünün
Otur bir tenhaya
Yaşamaktaki amacını tekrar düşün

Kanayan bir yaraya ilaç mı oldun
İnsanlık için yeni bir buluş mu buldun
Bırak artık kasılmaları
Millete akıl dağıtılırken sen nerelerde durdun.

Sahi nasıl geçiyor vaktin
Ömründe tek bir ağaç mı diktin
Yine kızıp kaderine
Meyhane köşelerinde mi sabah ettin

Pencere kenarında bir kadın ağlar
Bir çocuk hayallerini senin yoluna bağlar
Seninse vicdanına örülmüş
Kocaman taştan bir mezar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bugün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bugün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL