Amansız bir aşkın acı bir umutsuzluk içinde kıvrandırdığı kimseler gider, gözlerden uzak bulunan ağaçlıklı yollarda saklanırlar... vergilius
n.kaygısız
n.kaygısız

ayaz bebek..

Yorum

ayaz bebek..

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1201

Okunma

ayaz bebek..


ayaz bebeğin anısına..



yürekler buzdu
aralığında insanlığın
yürekler buz..

yaşına basmış mıydı
ayaz bebek
emeklerken insanlığa..

belki buz mavisiydi
gözleri
insanlığın ayazına yakışan
belki açık kestane
yüreğinin değil
teninin ateşinde pürtelaş..

bir kadın
mevsimleri
insanlığın aralığında tükenmiş
ağıt mıydı
gözlerinden süzülen damlalar
ateş mi..

ayaz bebek uyudu
uyanmayacak..
ya insanlığımız
uyanacak mı bir gün..

27/12/2013
ödemiş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ayaz bebek.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayaz bebek.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ayaz bebek.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL