Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
Os
Osman Arslan1103

BİR DAHA HİÇ GÖRMEDEN

Yorum

BİR DAHA HİÇ GÖRMEDEN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

549

Okunma

BİR DAHA HİÇ GÖRMEDEN

BİR DAHA HİÇ GÖRMEDEN

O gece yalnız ikimiz olmalıyız sevgilim
Dolunayın göz aldığı gün
Sokak lambaları söndüğünde
Yağmurlu bir sonbahar gecesi
Belki gecenin üçünde yada
Yada sabahın köründe
Kollarımızı açıp özgürlüğe koşmalıyız
Üstümüze başımıza çamur sıçratarak

Karadenizde yaşlanmalıyız belki
Memlekette ölmeli
Koca koca çınar ağaçlarının altında
Dalgaların çırpınışını izlerken
Beklemeliyiz ölümü
Ama öyle bir sonu değil
Ebedi özgürlüğü bekler gibi

Ama ya seni görmeden ölürsem
Bir daha hiç görmeden…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir daha hiç görmeden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir daha hiç görmeden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR DAHA HİÇ GÖRMEDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
26.12.2013 19:20:04
Beğeni:
1
İzlenme:
549
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.