"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Düşlerimin delisi
Düşlerimin delisi

Sen Kokuyor

Yorum

Sen Kokuyor

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1382

Okunma

Sen Kokuyor

Sen Kokuyor



Yumduğum zaman gözlerimi
Derin bir nefes ile
Anlatamam ki !...
Buram buram içime çektiğim
Seni....

Her an’ım sen kokuyor !...
Yan bahçenin gülleri
Denizin ala esintisi
Çıtır bir simit
Fırıncı Ahmet’in ekmekleri

Bir bebeği öptüğüm
İnanılmaz haz...
Ve
Burnu akan bir çocuğun
Masum bakışındaki naz...
Türkü evinde bir türkü
Her an SEN !...
Her yer ÖZLEM !...

Buymuş özlem
Gidenden
Arta kalan sızı
Nereye baksam aynı
Nerede derin bir nefes alsam
İnan !...
Her şey SEN kokuyor....





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen kokuyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen kokuyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Kokuyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL