Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
AhmetYoldas
AhmetYoldas

Rüya

Yorum

Rüya

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3246

Okunma

Rüya

Hayallerimiz vardı
Kağıttan gemiler yapardık
Hepsini içine koyup
Uzak diyarlara yolladık

Yaşım oldu yirmiiki
üzerimde hala hantal çocukluk
körebe oynuyor hayat
yokluk üstüne yokluk
hep kör olan ben oluyorum
kaybeden ben
görmüyorum ama koşuyorum
hayat bu yolu uzun
en sonunda yoruluyorum
kalbim çıkacak yerinden
soğuk ayaklarımı uyuşturuyor
ve sen geliyorsun aklıma
o an rüyadan uyanıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ela1324
ela1324, @ela1324
10.12.2013 19:35:48
Tebrikler.Güzel şiir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL