İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
onursevik
onursevik

Bugün Galiba Kış'ın Tam Ortası

Yorum

Bugün Galiba Kış'ın Tam Ortası

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

904

Okunma

Bugün Galiba Kış'ın Tam Ortası

Çok yorgunum bugün
Omuzlarım da İstanbul
Yavaş yavaş kısılıyor gözlerim
Saçlarım da yağmur
Gözyaşlarımın renginde sen
Umutlarım saat gece yarısı...

Başka bir haldeyim yine
Rüzgarın sürüklediği bir yaprak misali
Sonbahar geçeli çok oldu aslında
Bugün galiba kış’ın tam ortası...

Bahar tekrar düşecek penceremize
Güneş kurulacak yine tahtına
Ve çiçeklerden evvel bir çiçek açacak
Yani sen. Yani sen güneş olacaksın o pencereye
Ya da sen bir daha asla güneş olamayacaksın..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bugün galiba kış'ın tam ortası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün galiba kış'ın tam ortası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bugün Galiba Kış'ın Tam Ortası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL