Bin aşığın var senin, ben bin birincisiyim. onların işlerini yoluna koymadan bana gelmiyorsun. suzenî
tu
tugrulahmetpekel
@tugrulahmetpekel

Galata Kulesi

30 Kasım 2013 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Galata Kulesi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

12521

Okunma

Galata Kulesi

Galata Kulesi



Ne kuleymişsin sen?
Bu kaçıncı atlayış
Kaçıncı ölüm.
İzin verseler
Tutuklayıp seni
Boğazın enderin
Yerine gömerim
Ölmesin insanlar
Ölmesin gayrı kimse
Galata kulesi.


29.12.2013.Cuma
Tuğrul Ahmet Pekel






29.12.2013.Cuma
Tuğrul Ahmet Pekel
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Galata kulesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Galata kulesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Galata Kulesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.