"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Anı Mezarlığı

Yorum

Anı Mezarlığı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

567

Okunma

Anı Mezarlığı

Anıları şehir çöplüğünde boğalım,
Bir ev olsun bize; mezar manzaralı,
Geçmişi bırak şimdi kenara;
Geçmişte kalan bir evin şöminesinde yanalım,
Anılar olsun hatırlanmaya değer;
Anılarımız, olsun kefene sarılı.

Tüm uzuvları bükülen bir anı tarlamız olsun;
Tarlamızda, yaprakları dökülen ağaçlarımız,
Ağaçlar ceset ile açabilen üzüntü yuvası,
Bayram arefelerini bekleyen anılarımız;
İsterler, bir günde duacımız olsun.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anı mezarlığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anı mezarlığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anı Mezarlığı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL