Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
alihanbora
alihanbora

HAZANI SEVERDİN

Yorum

HAZANI SEVERDİN

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1325

Okunma

HAZANI SEVERDİN



soğuk bir kış günü
beyazlar için de vermiştik
seni toprağa
oysa sen hazanı severdin

ölümün kalleşliği
zamansız apansız
karakışta gelmişti

sana bu ölüm
yakışmamıştı be gülüm


ağlamak yasakdı
ağlamamıştım
bilirdim çok kızardın
her ağlayışımda


kendimi sana bırakıp dönmüştüm
sensizliğinle

hadi
nasıl yaşayacaksam
bu karanlık şehrin
kalabalığında
tüm yalnızlığınla

beceremem
seni sevmeyi beceremediğim gibi
zor olan gitmenmiş
bilememişim

yok be gülüm
yakışmamıştı sana bu ölüm



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hazanı severdin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazanı severdin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAZANI SEVERDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
EzHeR
EzHeR, @ezher
2.1.2008 20:45:02
soğuk bir kış akşamında
beyazlar için de vermiştik
seni toprağa
oysa sen hazanı severdin

ahh o sizi yaşarken öldüren gidişler...ölmek kolay olan zor olan gidenin arkasından ruhunu yitirmişken bedenin hala direnmesi..bırakmazki ruhun özğür kalsın.

hüzünlü dizelerdi...kutlarım..
Zekeriya EFİLOĞLU
Zekeriya EFİLOĞLU, @zekeriyaefiloglu
2.1.2008 16:36:26
yok be gülüm
yakışmamıştı sana bu ölüm


HER ÖLÜM ERKEN ÖLÜMDÜR....

DEĞİL Mİ

KUTLARIM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL