Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
nuhkenis
nuhkenis
@nuhkenis

Üşüyen yüreğimdir

11 Ekim 2013 Cuma
Yorum
Şiirgram

Üşüyen yüreğimdir

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

605

Okunma

Üşüyen yüreğimdir

Yağmurlar yağdıkça
Alev alev düşer damlalar
Özlemini bir rüzgar taşır
Yürüdükçe gecenin içine


Saçlarını çöz bu saatlerde
Karanlığım dağılsın
Üşüyen yüreğimdir
Dallarda donmuş kuşlar

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üşüyen yüreğimdir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşüyen yüreğimdir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üşüyen yüreğimdir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.