Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
nuhkenis
nuhkenis

yağmurlara sarılıyorum

Yorum

yağmurlara sarılıyorum

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

3289

Okunma

yağmurlara sarılıyorum

Sen aklıma geliyorsun
Ben yağmurlara sarılıyorum
Yıldırım düşmüş ağaçlar gibi
Üçe beşe ayrılıyorum


Gitmiyorsun hiç ama hiç
Gözlerimin önünden
Bana armağan kaldı son bakışın
Bir sonbahar hüznünden


Yastığım ne çok benziyor
Buzula kutuplarda
Ben böyle ayrılık okumadım
Gelmiş geçmiş kitaplarda

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yağmurlara sarılıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlara sarılıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yağmurlara sarılıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL