Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
azaptar
azaptar

Razı değilim

Yorum

Razı değilim

( 4 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

Razı değilim



Duvardaki resmi eline alıp
Kaldırıp atmana razı değilim
Tüm sevinçlerimi yüzümden çalıp
Biranda satmana razı değilim


Sana çıksın her an yürüdüğüm yol
istemem tek vakit sararıp da sol
Sen hep güneş gibi gök yüzünde ol
Ufkumda batmana razı değilim


Damarımda gezip dolaşıyorken
Kan gibi her yere ulaşıyorken
Seninle kalbimi paylaşıyorken
Canımdan gitmene razı değilim


Gezmeyi istemem gözümde yaşla
Ne cahil ol ne de o devre başla
Ölmeyen aşkımın üstünü taşla
Toprakla örtmene razı değilim

azaptar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Razı değilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Razı değilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Razı değilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Figani
Kul Figani, @kulfigani
17.9.2013 19:42:07
5 puan verdi
Tebriğimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL