Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
yusuf-aslan
yusuf-aslan

BOŞAYMIŞ

Yorum

BOŞAYMIŞ

( 3 kişi )

4

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1318

Okunma

BOŞAYMIŞ

BOŞAYMIŞ



Tutup bir zalime gönül bağladım
Ardı sıra döndüğüm hep boşaymış
Nice nice ağıt yakıp ağladım
Ardı sıra yandığım hep boşaymış

Kendimden çok deger verirdim o’na
Allah düşürmesin vicdansız kula
Yağsın deyi dua ettim buluta
Ardı sıra döktüğüm hep boşaymış

Dilsiz idim beni eyledi hatip
Hemi bi kalemşör hemi de katip
Ben beni o vefasıza kul edip
Ardı sıra gittiğim hep boşaymış

Kul Yusuf der döndüm guguk kuşuna
Öte öte neler açtım başıma
Ölmeden uzandım mefta taşına
Ardı sıra öldüğüm hep boşaymış.

Söz: Yusuf Aslan.
Malatya / Fethiye.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Boşaymış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşaymış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞAYMIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
6.9.2023 09:19:52
5 puan verdi
Şiirinizi okudum ve çok etkilendim. Sözcüklerinizle duygu ve düşüncelerinizi harika bir şekilde aktarmışsınız. Sizin gibi yetenekli bir şairle tanışmak benim için büyük bir onur. Sizi içtenlikle tebrik eder, yazmaya devam etmenizi dilerim.
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
6.9.2023 09:19:31
5 puan verdi
Şiirinizi okudum ve çok etkilendim. Sözcüklerinizle duygu ve düşüncelerinizi harika bir şekilde aktarmışsınız. Sizin gibi yetenekli bir şairle tanışmak benim için büyük bir onur. Sizi içtenlikle tebrik eder, yazmaya devam etmenizi dilerim.
Minos
Minos, @minos
3.9.2013 18:46:16
Gönül bu zalimede konar alimede dost kalem
Yanmanız hiç boşa değil inanın
Sevmenin acı ve tatlı yanlarını böyle öğreniriz bizler
Acı olmasa tatlının değerini nasıl anlayacaktık hoşca kalın çok etkileyiciydi

Minos tarafından 9/25/2013 12:34:00 PM zamanında düzenlenmiştir.
mevsimsiz kar
mevsimsiz kar, @mevsimsizkar
3.9.2013 09:03:32
5 puan verdi
ÇOK GÜZELDİ BEĞENİYLE OKUDUM TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL