Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Asrın Şairi
Asrın Şairi

KAVAL SESİ

Yorum

KAVAL SESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3390

Okunma

KAVAL SESİ

KAVAL SESİ



Çobanlar çaldıkça yanık kavalı
Dilsiz dile gelir kaval sesiyle
Dinleyenler ağlar yanık kavalı
Bülbül güle gelir kaval sesiyle

Koyunu her türlü suya getirir
Çobanın aklını baştan götürür
Kuşluk vakti alıp eve yetiren
Kuşlar tele gelir kaval sesiyle

Kavalların sesi dağı devirir
İnsanın beynini alıp kemirir
Göklerde uçuşan kuşu çevirir
Turna göle gelir kaval sesiyle


Şair = Öztürk Erbek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kaval sesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaval sesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAVAL SESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL