Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Ömer Hançeri
Ömer Hançeri

YARIM YAMALAK

Yorum

YARIM YAMALAK

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2164

Okunma

YARIM YAMALAK

YARIM YAMALAK

Susmak bazen her şeydir
Bazen de yalınlık,
Bir gece yarısı…
Bir kitabın orta yerinden
Başlamak gibiydi seninle olmak,
Başını anlamadan sona yaklaşmak,
Sonunu okuyamadan uyuyakalmak,
Uyandığında kaldığın yerden başlamak,
İşte böyle bir şeydi yaşamak,
Yarım yamalak...
Ilık bir rüzgâr olabilseydim keşke…
Ardından, ardından gelen
İşte ardına bakmadan git,
Geride kalanların hesabını yapma
Belki kırık bir kalp
Çaresiz uçamayan bir güvercin,
Belki yeniden açmaya hasret
Taze bir tomurcuk
Ya da bir dağ lalesi…
__Ömer HANÇERİ__

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yarım yamalak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım yamalak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARIM YAMALAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL