Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
Denizoğlan
Denizoğlan

Mavi

Yorum

Mavi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

955

Okunma

Mavi

Severdim Mavi’yi eskiden,
Çocuktum,
Yoktan yere güler,
Olmayınca ağlardım
İstediğim oyuncağın Mavi’sinden.

Mavi’yi çok severdim eskiden,
Gözleri o renk olana aşıktım,
Mavi kalemlerle öğremişim
Yazmayı hatırladım...

Mavi’yi seviyorken ben,
Devrim oldu birden,
Başkentim düştü,
Kırmızı oldu şimdi,
Senin yüzünden,
Flu yüzünden.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mavi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
summerlove
summerlove, @summerlove
25.5.2013 11:03:48
Eskiden
her sabah güneş
MaVi doğardı


tbrlerr
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL