Dik tutarım başı, dağlar gibi dik Bir yol giderim ki, geriye dönmem! Yalnız bir Aşk ile Hakk&
8217;a baş eğdik Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
Geçmişi yükledim naçar sırtıma Bir lokma bir çarık aldım pırtıma Gizledim imanı koydum şartıma. Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
Silah üste, namus üste yeminim Vatan millet bayrak gerçek zeminim Sonsuza gidecek bundan eminim Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
Ocağı Resul’den kaynadım piştim Kemalist erkândan suyumu içtim! Edirne den Kars’a,çok dağlar aştım Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
Rest çektim aşklara, sahte dostluğa, Namert hırkasında kıldan postluğa! Gayrı doydum elden gelen puştluğa Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
Neferi der, gönüllere nur dolan Hakikat ehline ¹Sur’la sur olan Üç bedenle an içinde sır olan ! Bir yol giderim ki, geriye dönmem!
17.01.2008 02:14:17
¹Sur =Alın Yazısı
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ve aleyküm selam, güzel yorumunuz için değerli hocam. bilesiniz ki,Neferi dostunuz Tekirdağ dan kalkıp (terk edip) İstanbul a mecburi iniş yaptı. saygı ve selamlarımla
ve aleyküm selam, güzel yorumunuz için değerli hocam. bilesiniz ki,Neferi dostunuz Tekirdağ dan kalkıp (terk edip) İstanbul a mecburi iniş yaptı. saygı ve selamlarımla
Bu şiir bana ilham verdi, dersem.... Teşekkür ederim tebriklerimi de bıraktım.. Diyarbakırdan selamlar yollamak isterdim ama internete girme imkanım ve zamanım olmadı.. Faceden resimlere bakarsınız.. Slm ve dua ile... ESRA
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.