Kararsızlık en büyük felakettir. descartes
soner35
soner35

AYRILIKLAR

Yorum

AYRILIKLAR

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1163

Okunma

AYRILIKLAR

Yaz biter güz gelir
Dalından yaprak ayrılır
Benzim solar kan çekilir
Beden den ruh ayrılır

Yola niyet ederde yolcu çıkmaya
Memleketle gurbet arasına
Dönüp baktığın da ardına
Gözler den yaş ayrılır

Ayrılır da dostlar benden yıllar
Geçmişlerimi yüzüme vuruyor aynalar
Eski tadı vermiyor artık mekanlar
Zaman dan çağ ayrılır

Dürülmez ya ayrılığın defteri
sımsıkı sarsan da sevdiklerini
Yensen hasreti gidersen özlemi
Sımsıkı sardın vucudan kol ayrılır
SonerTAHMİSCİOĞLU







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrılıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL