Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Dost Şair
Dost Şair

Habibim

Yorum

Habibim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1243

Okunma

Habibim

Habibim

İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son Peygamber Hz.Muhammed (s.a.v) ’in bugün doğum günüdür.O’nun doğduğu gece insanların kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır.Kutlu doğum haftasında Peygamber efendimizi saygı,sevgi ve özlemle anıyoruz.Allah hepimizi peygamber efendimize komşu eylesin.


Nizamettin ERGÜL

Yer gök nurlandı gelişinle,
Kalpler paklandı adını duyunca,
Tabiat kokundan nasiplendi,
Seni doğuran ana cennetle müjdelendi,
Ya resulallah ya habiballah,

Bülbüller şahlandı şakıdı,
Gönüller sevdanla doldu,
Fani dünya rengarenk oldu,
Gelişine mevlütler okundu,
Gönüllerin sultanısın sen resulallah,

Yoluna canımız feda,
Şahittir sevgimize hüda,
Dualar sana dizi dizi,
Evlerimizin baş misafiri,
Güzel ahlaklı habibim,

Pınarlar şarıl şarıl aktı,
Melekler o güzel yüze baktı,
Senden yüce yalnız haktı,
Cennetin kapısı yoluna sıfırlandı,
Minik bebekler dillendi,

İki cihan padişahı ,
İnsanların en kıymetlisi,
Ümmetinin göz nuru resulum,
Şefaat ya resulallah,
Şefaat ya habiballah,

Nizamettin ERGÜL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Habibim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Habibim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Habibim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL