Kızlar beştaş oynasın diye döküldü sanmıştık onca çakıl taşı ve biliyor musun? o günden beri eskisi gibi tozmuyor yüreğimden sana uzanan yol
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
DEĞERLİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL VE DEĞİŞİK VE GÜZEL BİR ŞİİRDİ..ÇOCUKKEN NE BEŞ TAŞLAR OYNADIK ,NE KIRK TAŞLAR.HEY GİDİ GÜNLER HEY.DEMEK SENİN YÜREĞİNDE TOZLUYDU.DEMEKKİ SEVGİLİYE KARŞI KIRGINLIĞIN KALMAMIŞ.EN GÜZELİDE BU KARDEŞİM.ÖMÜR BOYU NEFRETLE YAŞANMAZKİ.
Değerli kardeşim,şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.şimdi şiirinize ve yorumuma uygun şiir veya iki söz ekliyorum.hoşçakalın.
BİR HALİN VAR ÖZLÜYORUM Bir halin var seviyorum Küçük ellerinden daha çok Bir halin var özlüyorum Sıcak dudaklarında yok
Yıldızlı gözlerinde ayrı ufuk Bir halin var düşünüyorum Bir halin var gülüyorum Arsız burnunda çocuk
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.