İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Feridun Hocalar
Feridun Hocalar

yasak bahçe

Yorum

yasak bahçe

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1366

Okunma

yasak bahçe

yasak bahçe

Aden bahçesindeki meyve değildir,
iyi yâda kötü olan,
meyvenin ne olduğu da.
Nasıl yediğindir kötü yapan.
Aslında hep sendin kötü olan,
eksikliğin vicdan.
Yoksa vicdan mıydı ağlatan.
Belki de kovulacağındır korkutan.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yasak bahçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yasak bahçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yasak bahçe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL