Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
almıla erdem
almıla erdem
@almilaerdem

NE HAKKIN VAR?

1 Nisan 2013 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

NE HAKKIN VAR?

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1650

Okunma

NE HAKKIN VAR?

NE HAKKIN VAR?

Ne Hakkın Var

Bazıları hayatını yaşar, bazılarını da hayat yaşar…
Bütün suç benimdi seni bebeğim gibi sevdim…
Yürümeye başlayınca gideceğini bilemedim.

ALMILA ERDEM

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne hakkın var? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne hakkın var? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE HAKKIN VAR? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.