Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
Mecburi
Mecburi
@mecburi

UYANDIM

1 Nisan 2013 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

UYANDIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1300

Okunma

UYANDIM

UYANDIM

Günaydın dedi günaydın dedim
Nasılsın dedi iyiyim dedim
Birşey soracam dedim buyrun dedi
Uyandım karanlıktı iki kişi insan değildi


Mehmet Ali AKBAŞ (Mecburi)

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uyandım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyandım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UYANDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.