Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
dtouzan
dtouzan

Renkler

Yorum

Renkler

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

760

Okunma

Renkler


Bu dünyada
3 rengi sevdim ben
yeşil ağaçlardı
mavi gökyüzü
Sarı sarı
sarı sendin sevdiğim ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Renkler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Renkler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Renkler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Minos
Minos, @minos
26.3.2013 18:37:37
Bir sarışına olan aşk bu kadar öz ve dolu anlatılır.
Kutlarım yazan yüreği
Selamettin PULAT
Selamettin PULAT, @selamettinpulat
26.3.2013 17:22:21

Renkler


Bu dünyada
3 rengi sevdim ben
yeşil ağaçlardı
mavi gökyüzü
Sarı sarı
sarı sendin sevdiğim ...

...Çiçek bahçesini anımsatan anlamlı sevda dizeleriydi
gönül sayfanızda bulduklarım.
.....Kutluyor ve saygılarımla selamlıyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL