Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
GÖKKUŞAĞI55
GÖKKUŞAĞI55

ERİYORUM NEFESİNDE

Yorum

ERİYORUM NEFESİNDE

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

899

Okunma

ERİYORUM NEFESİNDE

aşkım seninle içim kıpır kıpır güvercin gibiyim uçuyorum ,
o güze l gözlerin pınarında yazı baharı yaşıyorum
tenin de doldum taşıyorum ,
aşkım canım can yoldaşım
bu günde sayen de dün gibi
seni yaşıyorum
işte yine teninin kokusu sardı her yanımı
unuttum zamanı mis gibi dudağım yanıtor kalp ocağım
eriyorum nefesinde


irfan kökten

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eriyorum nefesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eriyorum nefesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ERİYORUM NEFESİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şebnem Örs
Şebnem Örs, @sebnem-ors
6.3.2013 00:36:39
5 puan verdi
TEBRİK EDERİM ABİM GÜZELDİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL