Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
ay_metinnn
ay_metinnn

En Büyük Susuşlarım

Yorum

En Büyük Susuşlarım

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

960

Okunma

En Büyük Susuşlarım

En Büyük Susuşlarım



../ Seni anlatamıyorum, inan anlatamıyorum..
İçim kıpır kıpır oluyor ama neler susuyorum bir bilsen!!
Devrik bir kaç cümle dökülüyor kalemimden önceleri, sonra sözcükler birer birer kaçıyor zihnimden!!
Kalanlar da tayfun vurmuş kentler gibi sevgili, her biri bir yana savrulmuş ve hiç biri yüklemini bulamayan sözcükler..
Oysa ki seni bir beyaz kağıda yazmak bu kadar zor olmasa gerekti..
Yani seni cümlelerce anlatmak için kendimi paralamıyordum eskiden..
Ne oluyor bana bilmiyorum;
Lakin gözlerin...
En büyük susuşlarım..

*MeTt- 27. Şubat. 2013- Çarşamba

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

En büyük susuşlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En büyük susuşlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En Büyük Susuşlarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Es
Es/En, @es-en
2.3.2013 01:08:04
İlham gelince, döktürüyorsun yani. "az ve öz olmuş" ;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL