Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
ByEmsal CAN
ByEmsal CAN

KANKAMSIN

Yorum

KANKAMSIN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4908

Okunma

KANKAMSIN

KANKAMSIN



Bensiz bir lokma yiyorsan boğazında kalsın,
Bana derdini anlatmıyorsan o yüreğin yansın,
Ne günler geçireceğiz düşünsen güler, ağlarsın,
Çatışırken ölsekte sen benim yine KANKAMSIN,

Öyle bir derdin varki düşünsem benide yakarsın,
Sorma benim derdimi sorarsan sende yanarsın,
Bakma yüzüme bu gözlerim rahat ağlarsın,
Günler geçsede askerlik bitsede sen benim KANKAMSIN..!

...........ByEMSAL CAN .........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kankamsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kankamsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KANKAMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
10.2.2013 00:25:24
Hastane ,askerlik arkadaşları unutulmaz,tebrik ederim saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL