Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Delal_Sirin
Delal_Sirin

SEN OLACAKSIN..!!

Yorum

SEN OLACAKSIN..!!

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

4,5

Puan

1028

Okunma

SEN OLACAKSIN..!!

SEN OLACAKSIN..!!

Saat gece yarısını geçmeden kapını çalacağım,

Sen olacaksın karşımda,

Önce tanımayacaksın beni,

Avucu aç diyeceğim... Açmayacaksın

Sonra ben tutacağım ellerinden

Avucuna birşey koyacağım

Ve.... Avucunu usulca kapatacağım

Sen ne olduğunu bilmeden gideceğim

Avucunu açtığında hatırlayacaksın beni

Ama ben çoktan kaybolacağım karanlık sokaklarda

Sonra ardımdan koçacaksın karanlık sokaklara

Ama bulamayacaksın

Ve farkında olmadan....

Sen kokacaksın sokak

Heryer aydınlanacak gözlerinle

Bahar gelecek sonra şehre

Çiçekler açacak tüm kaldırımlar

Ve kuşlar ötecek her yerinde şehrin

Sonra adına türküler okunacak

Şiirler bestelenecek sen olan...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Sen olacaksın..!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen olacaksın..!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN OLACAKSIN..!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL